Fiola Attila üzent a halálra rémült magyar lánynak: az egész világ felfigyelt az esetre - Videó

foci Eb 2021 Fiola Attila videó Szalay Edit gólöröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal szombaton a Puskás Arénában. Hatalmas volt az öröm a magyar gól berúgásánál, de volt, akinél inkább riadalmat okozott.

Az egész világ felfigyelt az esetre, amikor a helyi műsorközlő, Szalay Edit halálra rémült, amikor Fiola Attila épp az ő asztalához rohant gólöröme közben. A fiatal hölgy épp lehajolt a füleséért, s amikor felnézett, a focisták már ott őrjöngtek körülötte, a gólszerző pedig nagy boldogságában mindent lesöpört az asztaláról - írta meg a Ripost.

Edit először halálra rémült, majd amikor rájött, hogy a kamera őt is veszi, elmosolyodott és jelezte, hogy minden oké. Később Fiola Attila a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos Instagram-oldalán üzent videóban Szalay Editnek, elnézést kért tőle, amiért úgy rárontottak.

Sajnos a meccs nem volt teljesen felhőtlen: kórházba kellett szállítani a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot, aki a Magyarország-Franciaország mérkőzés első félidejében sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.