Mégis vallomást tett: elképesztő dolgokat állít Szilágyi István fia

Forrás: MTI/Soós Lajos -
tárgyalás vallomás fordulat Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött Szilágyi István fiának a tárgyalása, aki a vád szerint megölte a legendás színészt. Sz. Pétert vezetőszáron vitték a tárgyalóterembe, magas kockázatú rabként kezelik.

Bár először azt mondta, hogy nem kíván vallomást tenni, majd váratlan fordulat következett be, amikor Szilágyi István fia mégis felszólalt. Sz. Péter meghökkentette a bíróságot, ugyanis azt állította, hogy édesapja támadta meg őt először, majd kijelentette, hogy a gyilkosságért egy rejtélyes ember a felelős, aki időközben érkezett a házba - írja a Bors.

- nyilatkozta Sz- Péter, aki azt bevallotta, hogy kalapácsot ragadott, hogy leállítsa a torkát szorongató édesapját, de azt tagadja, hogy ő lenne felelős a tragédiáért. Állítása szerint egy idegen bukkant fel a sötétből, aki őt is leütötte.

Szilágyi István színművész Forrás: MTI/Soós Lajos

- mondta a bíróságon Szilágyi István fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.