Borzalmas: Egy kisfiú kért segítséget, mert eltűnt az apja a Velencei-tóban

Forrás: Flickr.com -
Velencei tó vízbe fulladás vizibaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt a Velencei-tónál, egy férfi a fiával vizibiciklizni indult, ám amikor beugrott a vízbe, nem jött fel utána. A gyerek kétségbeesve kért segítséget, az édesapját azóta sem találják.

Hétfőn érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy kisfiút találtak a Velencei-tóban. A gyerek a part közelében úszott, és próbált segítséget kérni, mert eltűnt az édesapja.

A 43 éves férfi fiával vizibiciklit bérelt, és behajtottak a tóba. Innen ugrott be a vízbe, csakhogy ezután nem jött fel.
A Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők nagy erőkkel kezdték keresni a férfit, de egyelőre nem találják – adta hírül a Tények.

Eltűnt egy férfi a Velencei-tóban Forrás: Flickr.com

„ Velencei tó vízállása igen alacsony. A tegnapi nap folyamán Gárdonynál eltűnt ember felkutatásában vettünk részt 4 fővel, szonárral, a kutatás eredménytelen volt. A vízállás a parttól 2-300 méterre max: 130 centi volt, a meder iszapos" - írták a Facebook-oldalukon, és felhívták a figyelmet arra, hogy a vízbe ugrani hajóról, SUP-ról kifejezetten veszélyes.

Ez is érdekelhet: Hosszú percekig küzdött az életéért a vajdasági kisfiú

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.