A kislány szeme láttára lőtték le a kutyáját: zavarta a szomszédot, hogy kijár az utcára - Videó

szomszéd légpuska videó lelőtte állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó eset történt a tiszapüspöki család háza előtt: a 73 éves szomszéd légpuskával lőtte le a két hónapos kiskutyát, mert zavarta, hogy kijár az utcára. 

A kislány épp akkor ért haza, amikor a szomszéd a kiskutyára célzott, majd lőtt is. A foxi súlyosan megsérült, de szerencsére túlélte a lövést, ma már újra boldogan ugrándozik. A családot azonban nagyon megviselte az eset, a kislány sokkot kapott, az édesanyja pedig sokáig attól tartott, mi lesz, ha legközelebb az egyik gyereket lövi le légpuskával a szomszéd - hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

A 73 éves férfit állatkínzás vádjával állították bíróság elé, felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását és a légpuska elkobzását indítványozta a járási ügyészség.

A légpuska nem csak az állatokra, hanem az emberekre is veszélyes. Még májusban írtunk róla, hogy a Maros megyei Mezőmadaras határában egy felügyelet nélkül hagyott légpuskával játszott egy nyolcéves gyermek és véletlenül halálosan megsebesítette ötéves öccsét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.