Újabb fordulat Maddie McCann eltűnésének ügyében: 14 év után végre válaszokat kaphatunk

Forrás: Origo -
nyomozás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Madeleine McCann 14 éve tűnt el. Azóta, bár többen is látni vélték, mégsem történt a nyomozásban előrelépés. Talán a mostani információ ezen változtat.

A német rendőrség korábban már megvádolt egy férfit Maddie McCann elrablásával. Most kiderült, hogy a több gyermek eltűnésével is összefüggésbe hozható Christian Brueckner volt barátnőjének Portugáliában volt egy félreeső háza. Erről a nő apja mesélt a rendőröknek - tudta meg a Mirror.

Újabb fordulat Maddie McCann eltűnése ügyében: Forrás: Origo

14 évvel ezelőtt, amikor a kis Maddie eltűnt, Christian Brueckner és akkori kedvese, Nicole Fehlinger épp Portugáliában élt. A lakáson kívül azonban, melyben laktak, a nőnek volt egy másik ingatlana is, egy félreeső háza Algavérben.

Az édesapa szerint erről a házról senki sem tudott, így azt a rendőrség soha nem is vizsgálta át. Mivel a kerítéssel körbevett épületet éjjel-nappal négy hatalmas őrző-védő kutya védte, így csak Brueckner és Fehlinger tudott bemenni, vagy az, aki velük volt. Ennek a háznak az átkutatása, döntő fontosságú bizonyítékokkal szolgálhat, akár még ennyi év elteltével is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.