25 millió dollárra perelik Mike Tysont: ez az oka

bokszmeccs ökölvívás Mike Tyson Evander Holyfield
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bokszmérkőzéseket szervező Triller promóciós társaság beperelte Mike Tysont, amiért a profi ökölvívás korábbi nehézsúlyú világbajnoka nem állt ki egy másik élő legenda, a szintén amerikai Evander Holyfield ellen.

A bírósági procedúra alapját az a 25 millió dollár képezi, amelyet Tyson kapott annak fejében, hogy ringbe száll a szintén ex-világbajnok Holyfielddel - jelentette az IBT (Immortal Boxing Truth) amerikai Youtube-csatorna.

Mike Tyson-t beperelték, amiért elállt a Holyfield-del való összecsapástól. Forrás: instagram.com/miketyson/

A tervezett bemutató meccs áprilisban lett volna esedékes, ám a perlők szerint Tysonék egyoldalúan elálltak az összecsapástól. Ryan Cavanaugh, a Triller vezérigazgatója kijelentette: annak kimondását is el akarja érni a bíróságon, hogy Tyson a jövőben csakis cégük jóváhagyásával vehessen részt bemutató mérkőzéseken.

Az 55 éves Tyson 2005-ben vonult vissza a profi boksztól, majd tavaly novemberben visszatért a szorítóba, ahol döntetlennel zárult nyolcmenetes csatát vívott Roy Jones Jr.-ral, egy másik volt világbajnok, szintén veterán öklözővel.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.