Hentes szelleme tartja rettegésben a nőt: hátborzongató felvétel készült róla

otthon felvétel kamera szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgásérzékelő biztonsági kamera rögzített igen furcsa dolgokat egy angol nő házában: amikor meglátta a felvételeket, sokkot kapott. 

Furcsa jelenségekre lett figyelmes az angol nő a házában, ezért úgy döntött, mozgásérzékelő biztonsági kamerákat szereltet fel, hogy a dolog végére járjon. Charlie Eggenton mindenképpen tudni akarta, hogy pontosan mi folyik az otthonában, arra mégsem számított, ami végül kiderült. Amikor végignézte a kamera felvételeit, sokkot kapott.

Szellemet fedezett fel otthonában az angol nő - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A felvételen látható, ahogy néhány fényes gömb jelenik meg a nő nappalijában, majd egy árny is feltűnik, amely viktoriánus ruhában látható. Később kideürült, hogy egykor egy hentesbolt volt a ház helyén, ezért sokan úgy gondolják, hogy az egykori hetnes kísérthet a házban. A felvétel itt tekinthető meg.

Nem ez az első eset, hogy egy biztonsági kamera furcsa jelenséget rögzít, nemrég egy szállodában vett fel paranormális jelenségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.