A bíró meghozta döntését Britney Spears ügyében: így döntött a gyámságról

Britney, Instagram -
tárgyalás gyámság Britney Spears bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears 2008 óta édesapja gyámsága alatt áll, ami azt jelenti, hogy a férfi egész életét, karrierjét és több millió dolláros vagyonát is az ellenőrzése alatt tartja.

A popsztár ügyében folyamatosan folynak a tárgyalások, június 23-án pedig megtört a jég, ugyanis 2008 óta először Britney Spears is felszólalt. Azonban úgy tűnik, hiába minden, az ügyben elnökölt Brenda Penny bíró úgy döntött, hogy Britney továbbra is édesapja gyámsága alatt marad - írja a Daily Mail.

Britney Spears kérését elutasították, továbbra is gyámság alatt marad. Britney, Instagram

A 39 éves popsztár 2008 óta konzervatív apja gyámsága alatt áll, Britney pedig már nagyon vágyik arra, hogy ennek vége legyen és újra szabad életet élhessen.Mint arról korábban beszámoltunk, az apja engedélye nélkül teherbe sem eshet, ezért spirált helyeztek fel neki és mint ahogy a tárgyaláson kiderült, akaratán kívül lítiumot is szedettek vele, amitől folyamatosan úgy érezte, mintha részeg lenne.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság azonban úgy ítélte meg, hogy Britney azon kérését, hogy édesapjának, James P Spears-nek a gyámságát azonnal felfüggesszék, bármilyen magyarázat nélkül elutasították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.