Kirángatott a sátrából és kegyetlenül széttépett egy kempingezőt egy medve

Forrás: Alexas_Fotos/pixabay.com -
medve medvetámadás grizzly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy montanai kempingben pihentek meg egy biciklitúra résztvevői, ám egy nő számára ez a döntés végzetesnek bizonyult, ugyanis megtámadta egy medve.

A Montana államban található Ovando kistelepülés kempingjében történt a szörnyű tragédia, július 6-án. - írja a boston.com.

A biciklitúra résztvevői nyugovóra tértek sátraikban, ám éjszaka egy grizzly tévedt a területre. Az állat az egyik sátorhoz ment, és a bent alvó nőt kirángatta, majd nekiesett fogaival és karmaival. A zajra felébredt a szomszéd sátorban lévő férfi, és medveriasztó spray segítségével elüldözte a grizzlyt.

A kép illusztráció Forrás: Alexas_Fotos/pixabay.com

Azonnal mentőt hívtak, de az csak lassan tudott eljutni a nehezen megközelíthető kempingbe. Az áldozat, a 65 éves Leah Davis Lokan a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A medve ellen hajtóvadászat indult, addig is elővigyázatosságból a környék összes kempingjét bezárták, melyek legkorábban július 12-én nyithatnak újra.

Ez is érdekelhet: Csörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapta meg a 20 éves amerikai férfit

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.