A család sokkos állapotban van, mióta kiderült, hogy 6 éves kisfiúk holttestét hétfőn dél tájban holtan találták meg a floridai Panama város egyik strandján. A kisfiúnak a családja mellől veszett nyoma. 

A 6 éves kisfiú, Enrique Cortez-Duban holttestét a tenger mosta a partra. A hatóságok kizárták az idegenkezűség lehetőségét és balesetként kezelik a tragédiát.

"Természetesen nem ezt az eredményt szerettük volna, de a család számára ez némi lezárást jelent" - nyilatkozta JR Talamantez rendőrfőnök.

Sajnos nem ez az első eset, hogy egy vízben elhunyt holttestét sodorja partra a víz: Sokkoló: egy fürdőző vette észre a Velencei-tó felszínén lebegő holttestet

Információk szerint a család akkor látta utoljára a kisfiút, amikor a térdig érő vízben játszott. A családtagok szerint nem tudott jól úszni.

"Enrique kisgyerek volt. Több száz ember vette körülötte, és pillanatok alatt nyoma veszett. Elragadta tőlünk a víz. Erről senki sem tehet. Ez egy tragikus baleset volt" - árulta el a Crime Online oldalának az egyik gyászoló családtag.