Megszólalt L.L. Junior exének ügyvédje: elárulta, börtönbe kell-e mennie Hopp Csillának

Forrás: Life.hu -
Hopp Csilla börtön nyomozás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a nyomozás L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiának, Dávidka halálának ügyében, akit 2019. augusztusában ütött el egy autó, miután a tilos jelzés ellenére kiszaladt az úttestre. A rendőrség közel két évig dolgozott az ügyön, aminek gyanúsítottja a kisfiú édesanyja, Csilla.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Dávidka halálának ügyében tegnap zárult le a nyomozás. Az ügy vádemelési javaslattal az ügyészségre került. Az édesanyát gondatlan emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt többször is kihallgatták, és jelenleg az ügyészségen múlik, vádat emelnek-e ellene.

Egy édesanya számára nincs attól szörnyűbb, mint elveszíteni a gyermekét. Csilla is nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött. Ügyvédje szerint most sincs jól, a kihallgatások újra feltépik a sebeket. Dr. Horváth B. Gábor a Blikknek azt mondta, péntekig beadnak egy indítványt az eljárás megszüntetésére.

Hopp Csilla és a gyászoló család Dávidka temetésén Forrás: Life.hu


"A nyomozás során egy helyszínbejárás volt, ami érzelmileg nehéz volt ügyfelemnek, de mivel nem jött el minden tanú, így ismételni kellett volna, ám ez nem történt meg. Bízunk abban, hogy a kérvénynek helyt ad a hatóság, ám, amennyiben vádemelésre kerül a sor, és bűnösnek mondják ki Csillát, biztos vagyok benne, hogy nem kell börtönbe mennie, legrosszabb esetben felfüggesztett büntetést kaphat. Korai is erről beszélni, amúgy is, a sírig tartó önvádnál súlyosabb büntetést nem kaphat"
- mondta az ügyvéd.

Csilla próbálja feldolgozni fia elvesztését, ám ez nem könnyű. Családja mindenben támogatja, és tartja a kapcsolatot más gyászoló szülőkkel is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.