A pokoli időjárás miatt a BKK is elesett: több járat közlekedése is megváltozott

eső BKK vihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A viharos időjárás miatt több BKK-járat közlekedése jelentősen megváltozott a fővárosban - tudatta a BKK Info hétfő reggel a Facebook oldalán.

A 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz jár a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között, a 75-ös és a 79M trolibusz terelve közlekedik, nem érinti a Vágány utca/Dózsa György út megállót - írták.

Továbbá tájékoztatták az utazóközönséget, hogy terelve közlekedik a 30-as, a 30A, a 105-ös, a 178-as és a 230-as autóbusz is, és nem érintik a Vágány utca/Dózsa György út és a Hősök tere megállót. A 20E autóbusz terelve közlekedik, a Keleti pályaudvar felé nem érinti a Hősök tere megállót.

A Dózsa György úton a Podmaniczky úti vasúti aluljáró a nagy mennyiségű esővíz miatt nem járható - olvasható az oldalon, amely szerint a 47-es és a 49-es villamos ismét a teljes vonalon közlekedik.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.