Biciklist gázolt a Kossuth-díjas színész: nem adta meg az elsőbbséget

Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff -
gázolás elsőbbség biciklis baleset KRESZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt csütörtökön a Kossuth-díjas Bezerédi Zoltán színművész elütött egy biciklist az Újvárosi utcában, Hajdúböszörményben. A rendőrség közleménye szerint, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen a színész nem biztosított elsőbbséget a kerékpárosnak.

A Bors azt írja, a Böszörményben hallottam Facebook csoportban több szemtanúktól származó fotó is feltűnt, ezek alapján pedig egyértelmű, hogy ismert személy okozta a balesetet. Az autót Bezerédi Zoltán vezette, akit számos remek színdarab mellett a Doktor Balatonban, a Válótársakban és A mi kis falunkban is láthattunk.

Bezerédi Zoltán Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező Fotó: Polyák Attila - Origo

A lap kérdésére a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság azt közölte, hogy a sofőr a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen nem biztosított elhaladási elsőbbséget a kerékpárosnak. A biciklis az ütközés következtében megsérült.

"Nem hallottam sem csattanást, sem kiabálást, csak arra lettem figyelmes, hogy a mentő szirénzáva érkezett a helyszínre. Amikor kiléptem az utcára, mi is történhetett, a rendőrség már nagyban helyszínelt. Mi ismerjük a biciklist, valószínűleg nem az utcában, csak a környéken lakhat" - mondta egy szemtanú.

A mentőszolgálat azt közölte, hogy a biciklis egy fiatal férfi, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, az ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba.

Nemi erőszakkal vádolja egykori rajongója a magyar sztárszínészt: "Hetente találkoztunk és a színházba is bejártam"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.