Nagyon nincs jól a népszerű magyar színésznő: még mindig kórházban ápolják

TV2 -
rablás villamos Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gór Nagy Máriát lelökték a villamosról és kirabolták, a férje vérző fejjel talált rá. A színésznő azóta kórházban van, és egy darabig még biztos bent is marad. 

Nagy megrázkódtatás érte Gór Nagy Máriát: villamossal tartott hazafelé, amikor egy lökést érzett, és onnantól nem emlékszik semmire. Férje az otthonukban, vérző fejjel talált rá, a színművésznek nyílt fejsérülése lett és agyrázkódást kapott. Azóta kórházban van, és egy darabig biztos nem engedik még ki.

Gór Nagy Mária még nem épült fel. TV2

"Pszichiáter segít, három naponta jár be hozzám" - árulta el a színésznő, aki később is igénybe szeretné venni a szakembert, ugyanis a történtek óta rettegésben él. "Nem tudok sötétben aludni és zárom az ablakot én, aki szinte mindig nyitott ablaknál aludtam. Én nagyon vallásos vagyok és istenre bíztam magam. Imádkozom és ez sokat segít a megnyugvásban" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.