Gór Nagy Máriát lelökték a villamosról és kirabolták, a férje vérző fejjel talált rá. A színésznő azóta kórházban van, és egy darabig még biztos bent is marad. 

Nagy megrázkódtatás érte Gór Nagy Máriát: villamossal tartott hazafelé, amikor egy lökést érzett, és onnantól nem emlékszik semmire. Férje az otthonukban, vérző fejjel talált rá, a színművésznek nyílt fejsérülése lett és agyrázkódást kapott. Azóta kórházban van, és egy darabig biztos nem engedik még ki.

Gór Nagy Mária még nem épült fel.TV2

"Még mindig kórházban vagyok, agyrázkódásom van és a legrosszabb helyen, a forgócsontom törött el, az nehezen gyógyul. Még biztosan legalább egy hétig bent tartanak a kórházban." - mondta a Borsnak Gór Nagy Mária, akinek ezeken túl azt is fel kell dolgoznia, hogy kirabolták. 

"Pszichiáter segít, három naponta jár be hozzám" - árulta el a színésznő, aki később is igénybe szeretné venni a szakembert, ugyanis a történtek óta rettegésben él. "Nem tudok sötétben aludni és zárom az ablakot én, aki szinte mindig nyitott ablaknál aludtam. Én nagyon vallásos vagyok és istenre bíztam magam. Imádkozom és ez sokat segít a megnyugvásban" - mondta.