Így szökött meg a sorozatgyilkos fogságából a 15 éves megbilincselt kamaszlány

Forrás: Shutterstock -
emberrablás gyilkos nemi erőszak tini sorozatgyilkos kamasz Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetes pillanatokat kellett átélnie annak a 15 éves kamasznak, akit elrabolt egy sorozatgyilkos.

Kara mindösszesen csak 15 éves volt, amikor a kegyeten sorozatgyilkos elrabolta őt majd 18 órán át fogságban tartotta. Még neki is hihetetlen, hogy sikerült megmenekülnie.

„Nem volt kérdés, hogy menekülni fogok. Csak azt kellett kitalálnom, hogy mikor és hogyan." Forrás: Shutterstock

A ma már felnőtt, 34 éves nővé érő Kara Robinson életének a legborzalmasabb napját meséli el egy most készülő dokumentumfilm. Mindössze 15 éves volt amikor, egy férfi Richard Evonitz sorozatgyilkos fegyverrel támadta meg és arra kényszerítette, hogy szálljon be az autójába.

„Abban a pillanatban, amikor éreztem, hogy fegyvert nyomott a tarkómhoz, arra gondoltam, hogy belemegyek, azt teszem amit mond és lehető legkedvesebb leszek vele, hogy elhiggye, nincs szándékomban megszökni. Az agyam átkapcsolt túlélési módba"

- mondta a lány a Mirrornak.

Kara, 18 órán át raboskodott a férfi házában, majd sikerült megszöknie.

„Nem volt kérdés, hogy menekülni fogok. Csak azt kellett kitalálnom, hogy mikor és hogyan."

- emlékezett vissza a fiatal nő, akit Richard Evonitz az ágyhoz bilincselt, majd elaludt.Kara ekkor szabadította ki magát a bilincsből és az eltorlaszolt ajtón át az utcára rohant, ahol egy autóstól kért segítséget.

Ez is érdekelhet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.