Hosszú Katinka megszólalt: "Ugyanolyan méltósággal viselem, mint az elért csillogóbb sikereimet".

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
eredmény támadás Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka rengeteg támadást kap, mióta visszalépett a 200 méter pillangótól és hetedik lett a 200 méter vegyesen. Most Instagram-oldalán szólalt meg. 

A háromszoros ötkarikás aranyérmes, Hosszú Katinka magyar idő szerint kedd hajnalban a hetedik legjobb idővel jutott be a 200 méteres vegyesúszás olimpiai döntőjébe, és ezen az eredményen nem is tudott változtatni. A 200 méteres pillangótól pedig visszalépett, s emiatt rengeteg támadás éri. Katinka Instagram-oldalán kommentálta eredményeit.

Katinka Instagram-oldalán reagált Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

"Én csak annyit írnék, hogy köszönöm mindenkinek a támogatást és ez most hozzátartozik a pályafutásomhoz, amit ugyanolyan méltósággal viselek, mint az elért csillogóbb sikereimet. Köszönet mindenkinek! Köszönöm, Magyarország! Köszönet mindenkinek, aki ott van és volt mellettem! Hajrá, magyarok!" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.