Megszólalt veresége után Hosszú Katinka: "Így se volt jó, és úgy se"

Forrás: AFP/Oli Scarff -
vereség nyilatkozat Tokio Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a hetedik helyen végzett 200 méter vegyesen, 200 pillangón pedig nem is állt rajthoz. A meglepő eredménye után nyilatkozott az úszó. Elmondta, mindent kiadott magából. 

Bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből, mégis dühösen és csalódottan távozott az uszodából. Végül a hetedik helyen végzett, 2:12.38 perces idővel ért célba, az előfutamban (2:09.70) és az elődöntőben (2:10.22) is jobb időt ért el. A futamot Ohasi Jui nyerte 2:08.52 perccel.

Hosszú Katinka elmondta, kiadott magából mindent Forrás: AFP/Oli Scarff

Mint ismert, 200 méter pillangón végül rajthoz sem állt, ami miatt neki is estek a kommentelők. Hosszú Katinka így nyilatkozott eredményéről. "Tegnap görcsösen úsztam, ma próbáltam lazábban. Így se volt jó, és úgy se. Mindent kiadtam magamból. Bosszantó, hogy 2:08.5 elég volt az aranyhoz" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.