Ezt üzente a gyilkosnak a Hős utcában meggyilkolt Andrea fia

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság gyilkos Hős utca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban megírtuk, a napokban a kőbányai Hős utcában élettársa halálra vert egy 47 éves nőt. Kiderült, a pár gyakran veszekedett.

Attila és Andrea év elején döntöttek úgy, hogy összeköltöznek, a kőbányai Hős utcában laktak. Az együttélés azonban nem volt zökkenőmentes, sőt, mindennapos volt a hangos szóváltás, és az is gyakran előfordult, hogy a férfi mások előtt ütötte meg a nőt. Ez történt múlt héten pénteken is, amikor egy hangos szóváltásból dulakodás alakult, majd a férfi halálra verte a 4 gyermekes édesanyát.

Mint azt Andrea legidősebb gyermekétől megtudtuk, a tettes többször is ült már börtönben különféle bűncselekmények miatt.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

"Már a legelejétől elleneztem az édesanyámmal való kapcsolatát, nagyon féltem attól, hogy problémák lesznek" - mondta Elek, aki azt is bevallotta, hogy kizárólag azért nem verte meg még a férfit, mert félt attól, hogy a végén ő üti meg emiatt a bokáját.

"Attila négy gyereket hagyott anya nélkül! Remélem, felméri a tette súlyát és inkább önmagát megfelelően megbünteti! A családjára nem haragszunk, ők nem tehetnek arról, hogy egy ilyen senkiházi a hozzártartozójuk! Az viszont nem elfogadható, hogy egy tisztességes családanyát átküld a másvilágra!" - mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.