Hosszú Katinka a nagy visszatérésre készül: "A legnehezebb helyzetekből is képes felállni"

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
úszás Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka számára nem úgy zárult az olimpia, ahogy azt remélte, ami miatt rengeteg kritikát kapott a kommentelőktől, de sokan álltak ki mellette, és vették védelmükbe. Katinka azóta kizárta a nyilvánosságot, de az őt ismerő informátorok szerint minden megvan benne az erő, hogy visszatérjen a csúcsra. 

Az olimpia Hosszú Katinka számára nem úgy sikerült, ahogy várta, ami miatt sok kritikát kapott. Több sportoló és ismert ember azonban a védelmébe vette az úszónőt, hiszen már bőven letett az asztalra annyit, hogy élete végéig büszkék lehessünk rá.

"Elmentek ti a jó büdös p*csába" - Krausz Gábor védelmébe vette Hosszú Katinkát

Krausz Gábor Instagram-oldalán védte meg Hosszú Katinkát az őt ért támadásoktól. A Life.hu cikkéért kattints ide.

Az úszónő közvetlenül az olimpia után még kommentálta a helyzetet, azóta azonban kizárta a nyilvánosságot az életéből.

Nem olyan, aki meghátrál, ha akadályba ütközik. Úgy gondolom, neki már kész tervei vannak a jövőjéről. Megvan benne az erő, hogy visszatérjen a csúcsra"

Már számtalanszor bizonyította, hogy a legnehezebb helyzetekből is képes felállni.

Az már kiderült, hogy a Nemzetközi Úszóliga (ISL) sorozatában tér vissza, azt azonban nem tudni, hogy az augusztus 26-án esedékes nápolyi rajton már ott lesz-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.