Hosszú Katinka számára nem úgy zárult az olimpia, ahogy azt remélte, ami miatt rengeteg kritikát kapott a kommentelőktől, de sokan álltak ki mellette, és vették védelmükbe. Katinka azóta kizárta a nyilvánosságot, de az őt ismerő informátorok szerint minden megvan benne az erő, hogy visszatérjen a csúcsra. 

Az olimpia Hosszú Katinka számára nem úgy sikerült, ahogy várta, ami miatt sok kritikát kapott. Több sportoló és ismert ember azonban a védelmébe vette az úszónőt, hiszen már bőven letett az asztalra annyit, hogy élete végéig büszkék lehessünk rá.

"Elmentek ti a jó büdös p*csába" - Krausz Gábor védelmébe vette Hosszú Katinkát

Krausz Gábor Instagram-oldalán védte meg Hosszú Katinkát az őt ért támadásoktól. A Life.hu cikkéért kattints ide.

Az úszónő közvetlenül az olimpia után még kommentálta a helyzetet, azóta azonban kizárta a nyilvánosságot az életéből. 

"Most arra van szüksége Hosszú Katinkának, hogy pihenjen, kikapcsolódjon, átgondolja a hogyan továbbot. Nem olyan, aki meghátrál, ha akadályba ütközik. Úgy gondolom, neki már kész tervei vannak a jövőjéről. Megvan benne az erő, hogy visszatérjen a csúcsra" - mondta a Blikknek egy informátor.

Már számtalanszor bizonyította, hogy a legnehezebb helyzetekből is képes felállni. Emlékezetes, hogy a 2012-es londoni olimpián a 400 méter vegyesen elért negyedik helye után az akkori trénere, az amerikai Dave Salo azt tanácsolta neki, felejtse el a sportot, inkább nyisson szépségszalont Budapesten, ám ez sem törte meg. Küzdött tovább, négy évvel később három aranyérmet szerzett Rióban. Aztán ott volt a magánéleti válsága edző-férjével, a szintén amerikai Shane Tusuppal, de a szakítás után is megmutatta, hogy miért tartják a világ egyik legjobbjának" - tette hozzá az informátor. 

 Az már kiderült, hogy a Nemzetközi Úszóliga (ISL) sorozatában tér vissza, azt azonban nem tudni, hogy az augusztus 26-án esedékes nápolyi rajton már ott lesz-e.