Nem kötötte be két hónapos kisbabáját a miskolci anya, megsérült a pici

kisbaba gyerekülés baleset biztonsági öv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021. augusztus 14-én Miskolc belvárosában autózott az édesanya, aki nem kötötte be két hónapos babáját. Természetesen megtörtént a baj.

Egy nagymama, illetve egy anyuka és pici gyermeke utazott autóval Miskolc belvárosában, amikor forgalmi akadály miatt hirtelen fékezni kellett. A két hónapos baba nem volt a gyermekbiztonsági ülésbe becsatolva, így az ülésből kiesett és könnyebb sérülést szenvedett - írja a Police.hu.

A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás – közúti közlekedés rendjének megzavarása - keretén belül vizsgálja az ügy körülményeit.

A rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy minden esetben és mindig szabályosan használjuk a biztonsági eszközöket - amelyek az esetleges balesetekből adódó sérülések elkerülésére vagy a sérülések mértékének csökkentésére szolgálnak - még akkor is, ha csak néhány métert teszünk meg a járművel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.