Ijesztő: Háromméteres óriáskígyó bujkált a polcok között egy szupermarketben

szupermarket ijesztő óriáskígyó állatbefogás Ausztrália tekergett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háromméteres óriáskígyó tekergett a fűszerek között egy ausztrál szupermarketben. A hüllőt egy állatbefogó látta meg először.

Az óriáspitont a 25 éves Helaina Alati vette észre először, aki állatbefogóként dolgozik – írja a BBC.

"Épp csak elfordítottam a fejemet, és ott volt, úgy húsz centire az arcomtól. Közvetlenül rám bámult" – emlékezett vissza Helaina Alati, aki végig higgadt maradt. Azonnal felismerte, hogy egy gyémántpitonról van szó, ami az emberre ártalmatlan, mivel nem a mérgeskígyók közé tartozik.

Ijesztő: Háromméteres óriáskígyó bújkált a polcok között egy szupermarketben (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Úgy nézett rám, mintha azt kérdezné: lennél kedves kiszabadítani innen?" – mesélte Alati.

A fiatal nő azonnal értesítette a személyzetet, és jelezte feléjük, hogy állatbefogóként segíthet elszállítani az állatot. Egy kígyóbefogó zsákba egy mozdulattal belecsúsztatta a hüllőt, majd Sydney mellett egy bokros területen szabadon engedte.

Helaina korábban már legalább 20 kígyót befogott, így nem okozott gondot neki a feladat.

"Vonzódnak hozzám, talán érzik, hogy én védelmezem az állatokat. Őszintén szólva, ez volt az egyik legizgalmasabb dolog, ami mostanában történt a korlátozások alatt"

– tette hozzá a nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.