Zebrán gázolás: a hős édesanya testével védte kisbabáját

Forrás: Shutterstock -
édesanya gázolás kisbaba amputáció zebra hős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves hős édesanya, az utolsó pillanatban dobta arrébb 5 hónapos kisbabáját, amikor a zebrán egy autó nagy sebességgel közeledett feléjük. A kisbabának nem esett baja, az édesanya azonban súlyosan megsérült, az egyik lábát amputálni kellett és a másik lába is veszélyben van.

A 24 éves Ruby Flanagan éppen 5 hónapos kisifát vitte át a zebrán, amikor észrevett egy gyorsan feléjük tartó autót. A nő ösztönösen félredobta kisbabáját, ő viszont két autó közé szorult. A kisbaba sértetlenül megúszta az esetet, a fiatal ápolónőnek azonban amputálni kellett a jobb lábát és a többszörösen tört bal lábát is elveszítheti - írta a Daily Mail.

A fiatal nőt traumatizálta, hogy elveszítette a jobb lábát, ráadásul aggódik amiatt, hogyan tudja majd kifizetni a jelzálogköltséget, a számlákat és hogyan fog így vigyázni a gyermekére. Hosszú rehabilitációs műtét vár rá több műtéttel, gyógytornával és protézissel. Emiatt párja, Leon Clarke sem fog tudni dolgozni, mivel gondoskodnia kell kisfiúkról, miközben Ruby lábadozik.

A család támogatására létrehoztak egy GoFundMe oldalt, hogy fedezzék a magas orvosi költségeket és segítsék a kisfiú nevelését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.