Megrázó részletek: az M7-es autópályán elhunyt kislány szülei végignézték gyermekük haláltusáját

Forrás: Thinkstock -
halál M7-es autópálya baleset M7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, szombaton délután halálos baleset történt az M7-es autópályán, aminek áldozata egy 10 éves kislány volt.

Az autó eddig tisztázatlan körülmények között ütközött szalagkorlátnak az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tárnoknál. Később az is kiderült, hogy a hátsó ülésen utazó 10 éves kislány nem volt bekötve, kirepült az autóból, és feltehetően ez okozta halálát.

A balesetben Petra bátyja is megsérült, akit szintén kórházban kezeltek. A Bors elérte telefonon a gyermek édesanyját, aki a sokkból még mindig nem tért magához.

– zokogta.

A lap úgy tudja, a család egy rendezett kispesti családi házban él, ám a tragédia óta a kislány édesapja csak árnyéka önmagának. Az egyházi iskolában tanuló 10 éves Petra és 12 éves bátyja, Milán a vakáció utolsó hétvégéjét élvezték szüleik társaságában. Úgy tudni, a kislány haláltusáját édesapja és édesanyja is végignézte, ugyanis a gyermeket hosszú időn keresztül próbálták újraéleszteni a mentősök. A baleset körülményeit szakértők vizsgálják.

Az M7-es autópályán történt balesetben a 10 éves Petra életét vesztette. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.