A sajtot a cipőjükbe törölték, a hamburgerhúst pediga földről tették a zsemlébe - egy hazai McDonald's konyhájáról kerültek nyilvánosságra a képsorok. Most magyarázkodik a két fiatal dolgozó, azt állítják, senki nem ette meg azt a szendvicset, csak viccből csinálták.

Undorító felvételek kerültek elő egy hazai McDonlad's konyhájából: a két fiatal dolgozó undorító dolgokat művel egy hamburgerrel. Az egyikük a cipőtalbába kente a sajtot, a húst is a földről tették a zsemlébe. Az internetet bejárták a képsorok, a McDoland's pedig leszögezte, a szigorú szabályok vonatkoznak a szendvicsek elkészítésére, és belső vizsgálatot indítottak. Meg is lett a két videón szereplő fiatal, akik állítják, viccből csinálták a videót, és senkinek nem szolgálták fel azt a hamburgert.

A fiúkat elbocsátották - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"A videót nem gondoltuk komolyan, és nem is szántuk a nyilvánosságnak. Csak egymás között viccelődtünk éjszaka, amikor nem voltak vendégek. A videót sajnos néhány haverunknak elküldtük, a további megosztások után így kerülhetett fel a közösségi oldalakra. Nagyon sajnálom, ami történt. Nem akartuk megbántani azokat az embereket, akik a McDonald's-éttermekben dolgoznak, sok ezren, és nap mint nap nagyon szigorú szabályok szerint csinálnak minden munkafolyamatot. Szeretnék tőlük ezúton is bocsánatot kérni" - küldte el nyilatkozatát a McDoland's-on keszetül a Blikknek Bence.

"Több éve dolgozom a McDonald'snál, ismerem a procedúrákat, a szigorú sztenderdeket. Nagyon sok szabályt kell a munka során betartani, ezeket rendszeres képzéseken tanítják a dolgozóknak. A szabályok betartását nagyon komolyan számon is kérik. Sajnálom, hogy a videó kikerült a médiába, nem volt szándékunk lejáratni a Mekit. A rendeléseket a sztenderdek szerint teljesítettük ebben a műszakban is. A videóban viccből csináltunk olyat, amit egyébként nem lehet, de azt a szendvicset nem adtuk ki vendégnek. Sajnálom, hogy ez lett belőle, és elnézést kérek azoktól a vendégektől, akik esetleg komolyan vették a videót" - írta Norbi.

Mindkét fiatalt elbocsátották.