Tóth Gabi elmondta a véleményét a beszólásokról, majd letiltotta az interjút

Forrás: Facebook, Tóth Gabi -
Tóth Gabi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb port kavart az, hogy Tóth Gabi fog énekelni a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. Több híresség is élcelődött ezen, de Gabi egyáltalán nem reagált. Osváth Zsolt felhívta és megkérdezte a véleményét, de az énekesnő később letiltotta  az interjút. 

Tóth Gabi sokakkal együtt lép majd fel a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson, mégis ő az egyetlen, aki kritikákat kapott ezért. Az énekesnőnek Kajdi Csaba is beszólt egy kommentben azalatt a fotója alatt, amelyen az látható, hogy Dr. Erdő Péter bíborostól elismerő oklevelet vett át. "Beért a hitoktatás" - írta a kép alá. Ezután pedig Instagram-sztoriban fejtette ki a véleményét arról, hogy "egy pillangó fejlődése nem olyan változatos, mint Gabié".

Tóth Gabi végül nem engedte ki az interjút, ami vele készült Forrás: Facebook, Tóth Gabi

Az énekesnő semmit sem reagált ezekre, ezért Osváth Zsolt felhívta, hogy megkérdezze a véleményét, de Gabi később letiltotta az interjút. "Ma reggel felhívott Gabi és azt kérte, hogy ne menjen ki az adás" - mondta a Youtuber. "Azt az indokot, amit a Gabi mondott, valamelyest meg tudom érteni, viszont az objektív tájékoztatást mindenki megérdemli" - folytatta, majd nagyjából elmondta, mi hangzott el a telefonban.

Főleg azzal indokolta, hogy szeretné, ha az emberek mihamarabb elfeljtenék a történteket, szeretné, ha nem kapna több bántást.

Azt is elmondta, hogy 20 éves kori énjét próbálják a mostanival szembeállítani, de azóta sokat változott: feleség és édesanya lett. Úgy gondolja, hogy a rajta élcelődő celebek leginkább a lájkokért szóltak be neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.