Harry herceg nem tudta felfogni, hogy édesanyja meghalt: mindenképpen látni akarta Diana holttestét

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
halál Károly herceg Diana hercegné autóbaleset Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné 24 évvel ezelőtt, augusztus 31-én szenvedett végzetes balesetet. Károly herceg amint tudomást szerzett a hírről, elmondta a fiainak, de Harry herceg nem volt hajlandó elfogadni a történteket.

Diana hercegné 24 évvel ezelőtt, 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy tragikus balesetben. Halála az egész világot megrázta, de a legfájdalmasabb a fiai számára volt. Károly hercegre maradt a végzetes napon, hogy közölje a hírt a gyerekekkel, akik akkor még csak 12 és 15 évesek voltak.

Harry herceg látni akarta anyja holttestét Forrás: AFP/Johnny Eggitt

Amint értesült arról, hogy Diana Franciaországban elhunyt, felkeltette a gyerekeket, és közölte velük, mi történt. Harry nem akarta elfogadni, hogy imádott anyja meghalt, mindenképpen látni akarta a holttestét és apjával akart menni Franciországba, de természetesen ezt Károly nem engedte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.