Berki Mazsit egy buszsofőr szorította le az útról. A kismama a történtek után sokkot kapott, egy órán keresztül zokogott.

Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, Berki Mazsi Instagram-oldalán osztotta meg felháborodását azzal kapcsolatban, hogy egy buszsofőr majdnem nekiment az autójának. Berki Krisztián felesége azt írta, kikanyarodás után húzta rá a kormányt a sofőr. Most részletesen beszámolt a történtekről a Borsnak.

Berki Mazsira húzta a kormányt egy buszsofőrForrás: instagram.com/berkimazsi

"A buszos bal oldalról majdnem belém jött. Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt és elkezdett dudálni, le akart tarolni. Egy méteren belül volt tőlem, amikor az autómmal a padkára kellett felmennem... Az ijedtségtől elsírtam magam, egy órán át alig tudtam megnyugodni. Kikérem magamnak, hogy engedhetik meg maguknak a buszsofőrök ezt a magatartást? Ilyen sofőrök viszik az utasokat? Annak idején egy másik buszos is, az ütközés előtti utolsó másodpercig fékezés nélkül ránk engedte a buszt, az igazságügyi szakértő ezt meg is állapította" - utalt Mazsi férje rendőrségi ügyére.