Egy órán át zokogott Berki Mazsi: sokkot kapott

buszsofőr helyi járat Berki Mazsi busz Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsit egy buszsofőr szorította le az útról. A kismama a történtek után sokkot kapott, egy órán keresztül zokogott.

Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, Berki Mazsi Instagram-oldalán osztotta meg felháborodását azzal kapcsolatban, hogy egy buszsofőr majdnem nekiment az autójának. Berki Krisztián felesége azt írta, kikanyarodás után húzta rá a kormányt a sofőr. Most részletesen beszámolt a történtekről a Borsnak.

Berki Mazsira húzta a kormányt egy buszsofőr Forrás: instagram.com/berkimazsi

"A buszos bal oldalról majdnem belém jött. Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt és elkezdett dudálni, le akart tarolni. Egy méteren belül volt tőlem, amikor az autómmal a padkára kellett felmennem... Az ijedtségtől elsírtam magam, egy órán át alig tudtam megnyugodni. Kikérem magamnak, hogy engedhetik meg maguknak a buszsofőrök ezt a magatartást? Ilyen sofőrök viszik az utasokat? Annak idején egy másik buszos is, az ütközés előtti utolsó másodpercig fékezés nélkül ránk engedte a buszt, az igazságügyi szakértő ezt meg is állapította" - utalt Mazsi férje rendőrségi ügyére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.