Hamis videó terjed a neten Rusvai Miklósról: így reagált a virológus

fotó: Talán Csaba -
védőoltás hamis videó Rusvai Miklós Virológus koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon kering az a videó Rusvai Miklósról, amit úgy vágtak össze, mintha a virológus oltásellenes lenne, és a védelmet a delta variánssal való megfertőződéstől várná.

Hamis videót vágtak össze Rusvai Mikós korábbi nyilatkozataiból. A 19 másodperces felvételből úgy tűnhet, hogy a virológusnak nem áll szándékában oltakozni.
"Én sem fogok oltakozni, és reménykedem abban, hogy megkapom a delta variánst, és átesem majd úgy a fertőzésen. Mert azért hosszútávon igazi védettséget nagyon jó, hármas szintű vélemet, nyálkahártya védelmet csak a fertőzés átvészelése eredményez" - hangzik el a felvételen.

Rusvai Miklósról hamis videó terjed fotó: Talán Csaba

Rusvai így reagált a videóra a Metropolnak:
"Hát ez nagyon kedves. Még nem is láttam ezt a videót, úgyhogy pontosan nem is tudom, hogy mit mondhatnák erre. Bosszantó, de azt hiszem, hogy az ember sajnos tehetetlen az ilyen dolgok ellen. Manapság minden manipulálható. Én őszintén remélem, hogy a megszólalásaim többsége elnyomja ezt a manipulált videót, hiszen a valós közvetítésekből és interjúkból remélem, hogy átjön mindenkinek, hogy én kifejezetten oltáspárti vagyok."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.