"Büszke lehetsz a lányodra...egy 44 éves nővel így viselkedni" - Fésűs Nellyt lánya viselkedése miatt támadják

Forrás: Fésűs Nelly/Instagram -
Völgyesi Gabi Horváth Csenge Totem (műsor) Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly lánya, Csenge a Totemben versenyez. A fiatal lány nagyon keményen állja a sarat, de nem minden néző számára szimpatikus. A színésznő közösségi oldalain volt, aki kommentben mondta el a vélményét Csengéről.

Horváth Csenge a felnőttek között állja a sarat a Totem című kalandrealityben 18 évesen, Fésűs Nelly pedig nagyon büszke a lányára. A kommentelők többsége is azt gondolja, hogy Csenge rendkívül ügyes, de van olyan, aki másként látja.

Büszke lehetsz a lányodra...egy 44 éves nővel így viselkedni, aki az anyja lehetne, azért, mert szétszórt és mindig várni kell rá"

akit ki is közösítettek csapattársai

Fésűs Nelly büszke lányára Forrás: Fésűs Nelly/Instagram

A színésznő válaszolt a hozzászólásra, egyszerűen lerendezte:

Büszke vagyok"

"Abszolút büszke lehet. Csenge a mai tizenévesek közt olyan ritka kivételt képez intelligenciában, igényességben, fittségben, kitartásban, amit sok idősebb megirigyelhetne. Nem mellesleg még szépségben is kenterbe ver mindenkit. Az meg, hogy egy 44 éves nő versengeni próbál egy 18 éves fiatal lánnyal; önmagában is röhejes"
Bors

nagyon tiszteletlen vele, meg miért akar vele versengeni,amikor együtt versenyeznek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.