Dömsödi Gábor, akit egykor Hajdú Péter mellett láthattunk a tévében, nehéz helyzetbe került: összesen havi 60 ezer forint a nettó jövedelme. 

Nagy karriert futott be tévésként Dömsödi Gábor, de egy csapásra eltűnt a tévénézők szemei elől. Hajdú Péterrel sikeres műsort vezettek közösen, amikor azonban elváltak útjaik egymástól, Dömsödi Gábor nem folytatta a tévézést.

Dömsödi Gábor havi 60 ezret keresForrás: MTI/Komka Péter

Botránykönyveket írt, majd polgármesterként tevékenykedett, de három éve nem sikerült megnyernie az embereket, és ezzel elnyernie a posztot. Az előválasztások miatt leadott vagyonnyilatkozatából pedig kiderült, hogy megfogyatkoztak a forrásai: mindössze havi nettó 60 ezer forint a keresete. 

Nem az én problémámmal kell foglalkozni, van néhány ember, akinek sokkal rosszabbul megy a sora, például itt Nógrád megyében a lakosság háromnegyede ide tartozik" - mondta a Blikknek Dömsödi. A koronavírus-járvány miatt szűnt meg a munkahelye, de nincs kétségbeesve. 

"Nekem van más lehetőségem, tudok könyvet írni, amit szerencsére meg is vesznek" - árulta el. Elmondta azt is, hogy miről ír. "Az első ötven autómról fog szólni a könyvem" - mondta, az ehhez szükséges összeget pedig egy trabant elárverezéséből fogja előteremteni. 

"Hajdan a polgármesteri kampányomhoz a cápaként ismert BMW 635 CSI-t, gyerekkorom kedvenc sportkocsiját bocsátottam árverésre. Ebből is látszik, hogy a polgármesterségemet szolgálatnak fogtam fel, nem loptam, és semmilyen kedvezményt nem fogadtam el" - mondta. Bízik a mostani választási sikerében. "z előválasztás nehezebb lesz, mint a választás. Ha azt megnyerem, akkor jó eséllyel le fogom győzni az ellenfelemet" - árulta el.