Tragédia: fejfájásra panaszkodott a királyi család sarja, pár órával később elhunyt

Forrás: Thinkstock -
halál arisztokrata Gaia Young gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Gaia Young, Lord Michael Young lánya, illetve Toby Young író és kommentátor féltestvére fejfájásra panaszkodott a családi vacsorán, majd pár órával később elhunyt. 

Gaia Young, az író és kommentátor Toby Young féltestvére, valamint Lord Michael Young lánya július 21 -én váratlanul elhunyt. A 25 éves lány vacsora közben rosszul lett, erős fejfájás gyötörte, így ledőlt a kanapéra. Mivel állapota egyre rosszabb lett, kórházba szállították, de sajnos nem tudták már megmenteni, alig egy nappal később agyhalottnak nyilvánították - írja a Mirror.

Mivel hatalmas volt a hőség, azt gondolták, hogy Gaia hőgutát kapott. Halála egyelőre megmagyarázhatatlan, Gaia egészségesen étkezett, rendszeresen sportolt, nem drogozott, és csak alkalmanként és mértékkel ivott alkoholt. Koronavírus-tesztje is negatív lett, ráadásul mindkét védőoltást már márciusban megkapta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.