"Emberileg nullára pontoznám" - Durva kritikát kapott a TV2 sztárja, ezt nem teszi zsebre

Hamvai PG Totem (műsor) Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Videó.

Ismét távoznia kellett egy versenyzőnek a Totem című kalandrealityből, aki nem más volt, mint Hamvai PG. Rossz szájízzel hagyta ott a versenyt, mert terve, hogy Csősz Bogit hívja ki párbajra, nem sikerült: kiderült ugyanis, hogy ő szerezte meg a védettséget. Arra utalva búcsúzott el, hogy a társainak nem lesz könnyű dolga, Bogi pedig úgy véli, ez nem volt szép viselkedés tőle.

"Azt gondolom, hogy a Peti részéről ez egy nagyon csúnya hozáállás volt. Ezt én emberileg nullára pontoznám. Mert egy olyan ember, akit mi három turnuson keresztül vittünk magunkkal, és vállaltuk azt, hogy ő nehezíti a csaptmunkát, és lassít bennünket, ő az, aki bujtogatja az egész csapatot. Én ebben a helyzetben, ha én lettem volna a sérült, és rám vigyázott volna az egész csapat, én lettem volna a leghalkabb" - mondta Bogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.