Jasmine Parsad videóját már csaknem 5 millióan nézték meg a TikTok-on, amiben a lány csúnyán kioszt egy résztvevőt húga temetésén.

Jasmine Parsad videója, melyben kioszt egy résztvevőt húga temetésén, szélsebesen terjedt az interneten. A kamera először a szoba elülső részét pásztázta, virágokat, zárt koporsót, Jasmine nővérének fényképét és magát Jázminot mutatja, amint a pódiumon áll - írja a Daily Dot.

Te egy kamu k*rva vagy. Nem is szeretett téged. Tartoztál neki pénzzel. És nem láttam, hogy hozzájárultál volna a temetés költségeihez, úgyhogy ezzel automatikusan kizártad magad. Elhagyhatod a termet. Bizony. Viszlát. Viszlát! Ne legyél már ennyire meglepve"

- hangzik el a videóban, melynek az a címe: „Amikor kamu emberek jelennek meg a húgom temetésén."

Valószínűleg azonban éppen a kiborulás volt a legnagyobb kamu. Jasmine és a húga is szerették a Hazug csajok társasága című sorozatot, amely számos drámai hangulatú temetést tartalmazott, ezért fontos volt számára, hogy ő is megteremtse ezt a hangulatot testvére temetésén. Jasmin biztos volt abban, hogy 18 éves húga értékelte volna ezt a gesztust.

A videót itt tudod megtekinteni.