Illetlen felvételeket tettek közzé a sportolónőről: a szövetség nem győz magyarázkodni

Johanna Färber fenék élő közvetítés falmászás bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzetközi Sportmászó Szövetség (IFSC) bocsánatot kért Johanna Färber osztrák hegymászótól, miután a moszkvai világbajnokságon nem megfelelő képeket közöltek róla.

Több sajtóorgánum is beszámolt arról, hogy a moszkvai világbajnokság műsorszolgáltatója a múlt héten a boulder elődöntőjében többször is közeli felvételeken mutatta Johanna Färber fenekét, ami arra késztette a sport irányító testületét, hogy bocsánatot kérjen a sportolótól - írja a CNN.

Már a tavaly júniusi világbajnokság során is hasonló, illetlen felvételek készültek a sportolónő hátsó feléről. Akkoriban Johanna közleményt adott ki a közösségi médiában, amelyben azt mondta, hogy zavarba jött a felvételek láttán, és felszólította az embereket, hogy hagyják abba a nők szexualizálását a sportban, és kezdjék értékelni a teljesítményüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.