Kettészakadt egy autó, egy kismama meghalt a horrorbalesetben - Videó

Forrás: Shutterstock -
videó baleset tragédia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villanyoszlopnak csapódott, majd kettészakadt egy autó vasárnap éjszaka Dunaújvárosban. Öten utaztak a kocsiban: olyan brutális erejű volt a becsapódás, hogy ketten kirepültek belőle és szörnyethaltak.

Borzasztó baleset történt vasárnap éjjel Dunaújvárosban: egy személygépjármű nagy sebességgel haladt Dunaújváros felé, amikor kisodródott és nekicsapódott egy villanyoszlopnak. A brutális összeütközéstől a kocsi kettészakadt, az autó eleje még egy táblának is nekiütközött. Az autó leszakadt eleje az út szélére vágódott, a hátulja pedig átcsúszott a szemközti sávba.

A Tények úgy tudja, az autót vezető sofőr testvérének epilepsziás rohama volt, vele siettek az orvoshoz a tragédia idején. A szörnyű balesetben egy fiatal pár vesztette életét, köztük egy kismama is. Hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket kórházban ápolják.

Tegnap is szörnyű baleset történt, amikor szalagkorlátnak ütközött, majd kigyulladt egy autó az M1-es autópályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.