Újabb kihelyezett tárgyalással folytatódott VV Fanni meggyilkolásának ügye. A vádlott, B. László nem tudta megmondani, mit keresett autójával azon a környéken, ahol az FBI vizsgálatai szerint vízbe dobhatták a lány testét. 

VV Fanni meggyilkolásának ügye újabb kihelyezett tárgyalással folytatódott. Bejárták azokat a helyszíneket, amerre a vádlott autózott, miután kicipelte Fanni élettelen testét annak budapesti lakásából. Siófokon kezdődött a helyszínek bejárása, ahol síoverálba öltözött B. László és kesztyűt is húzott állítása szerint azért, mert nagyon hideg volt. Sóstó irányába hajtott, az úton megszabadult a nála lévő bőröndöktől, amiben Fanni ruhái voltak.

VV Fanni ügye kihelyezett tárgyalással folytatódottForrás: Facebook/ VV Fanni

Ezután Enyingre mentek, a gyanú szerint B. László azért autózott ezen az útvonalon, mert kereste a legmegfelelőbb helyet, hogy megszabadulhasson Fanni testétől. Ő azonban természetesen mást állít. Azt mondta, a volt barátnőjével veszekedett éppen, nem célirányosan autózott, csak ment összevissza. 

A következő állomás Szalkszentmárton volt, az FBI vizsgálatai szerint itt szabadulhatott meg a holttestől a férfi. B. László is azt vallotta korábban, hogy járt erre, később azonban letagadta. Azt mondta, az FBI rossz rendszert használt, és azért vallotta egykor azt, hogy ott járt, mert valójában nem tudja, mit és miért csinált, és merre járt - írja a Bors.

A tárgyalásba egy idős horgász is beleszólt, aki fontos információkat közölt a folyó ottani állásáról: elmondta, nem az első eset lenne, hogy nyomtalanul eltűnik egy test ott a Dunában. "Öt évvel ezelőtt két férfi horgászott itt egy kis ladikkal. Jött egy déli szél, és soha többé nem látta őket senki. Még a ladik is nyomtalanul eltűnt. Nagy és veszélyes folyó ez, itt hat és tíz méter körüli a mélysége. Nem példanélküli, hogy egy holttest soha nem kerül elő" - mondta a férfi, ami azért fontos, mert VV Fanni testét sem találták meg.