Dunaújvárosban egy oszlopnak csapódott egy autó, ami szinte kettészakadt. Az autóban utazók közül ketten meghaltak: Krisztián és Niki egy pár voltak, volt egy közös gyermekük, és várták, hogy bővüljön a család: a nő ikrekkel volt várandós. Krisztián édesapja megtörten nyilatkozott. 

Dunaújvárosban csapódott oszlopnak egy autó, ami az ütközés erejétől kettészakadt. Kiderült, hogy nem véletlenül száguldottak: Krisztián elesett otthon és rohamot kapott, őt akarta mihamarabb kórházba juttatni a bátyja. Az autóban ült  Niki, Krisztián felesége is, aki felsikoltott, amikor férje elvesztette az autóban az eszméletét. Ekkor fordult hátra Krisztián bátyja, és abban a pillanatban csapódtak az oszlopnak. 

Krisztián és Niki életüket vesztették a balesetbenForrás: TV2

Krisztián édesapja sírva vallott a Tényeknek a történtekről. Ők a balesetet szenvedett autó mögött haladtak; mire utolérték, addigra megtörtént a tragédia. Krisztiánt a bátyja próbálta újraéleszteni, de nem volt esélye, ugyanis ő és felesége kirepültek a kocsiból, és azonnal szörnyethaltak. Az apa elmondta, hogy a másik fia, aki az autót vezette, nem tudja feldolgozni a történteket és véget akar vetni az életének.