Tragikus részletek a dunaújvárosi horrorbalesetről: bátyja próbálta újraéleszteni Krisztiánt

Forrás: TV2 -
Dunaújváros baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dunaújvárosban egy oszlopnak csapódott egy autó, ami szinte kettészakadt. Az autóban utazók közül ketten meghaltak: Krisztián és Niki egy pár voltak, volt egy közös gyermekük, és várták, hogy bővüljön a család: a nő ikrekkel volt várandós. Krisztián édesapja megtörten nyilatkozott. 

Dunaújvárosban csapódott oszlopnak egy autó, ami az ütközés erejétől kettészakadt. Kiderült, hogy nem véletlenül száguldottak: Krisztián elesett otthon és rohamot kapott, őt akarta mihamarabb kórházba juttatni a bátyja. Az autóban ült Niki, Krisztián felesége is, aki felsikoltott, amikor férje elvesztette az autóban az eszméletét. Ekkor fordult hátra Krisztián bátyja, és abban a pillanatban csapódtak az oszlopnak.

Krisztián és Niki életüket vesztették a balesetben Forrás: TV2

Krisztián édesapja sírva vallott a Tényeknek a történtekről. Ők a balesetet szenvedett autó mögött haladtak; mire utolérték, addigra megtörtént a tragédia. Krisztiánt a bátyja próbálta újraéleszteni, de nem volt esélye, ugyanis ő és felesége kirepültek a kocsiból, és azonnal szörnyethaltak. Az apa elmondta, hogy a másik fia, aki az autót vezette, nem tudja feldolgozni a történteket és véget akar vetni az életének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.