Súlyos baleset érte a focistát - mentőhelikopter érkezett a pályára

Dunaszerdahely stadion focista baleset koponyasérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális baleset történt Szlovákiában a Dunaszerdahely-Révkomárom labdarúgó-kupameccsen, ahol a hazaiak játékosa, Sainey Njie saját csapattársával fejelt össze, amelynek következtében olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy azonnal mentőhelikopter szállította a kórházba.

Súlyos sérülés állította le Szlovákiában a Dunaszerdahely-Révkomárom labdarúgó-kupameccset, ahol a hazaiak játékosa, Sainey Njie olyan csúnyán összefejelt az egyik csapattársával, hogy azonnal mentőhelikopter szállította a kórházba.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

"A játékosnak végig stabil volt az állapota, tudott kommunikálni. Érsekújvárra szállították, ahol a CT- és az MRI-vizsgálatok után a szakorvosok eldöntik, hogy szükség lesz-e műtétre. Az állapotáról bővebben később tudok tájékoztatni" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Fegyveres Zsolt, a dunaszerdahelyiek csapatorvosa.

A meccs gólnélküli döntetlenre végződött, tizenegyespárban a vendégek jutottak tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.