Nyakon szúrta magát a börtönben a csantavéri bérgyilkos

börtön öngyilkosság bérgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csantavéri bérgyilkosként elhíresült D. Csaba öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben: egy éles tárgyat szúrt a nyakába. Az ügyvéd elárulta, miért tehette ezt magával a férfi. 

A csanatvéri bérgyilkosként elhíresült D. Csaba az elmúlt időszakban kimondottan feszült állapotban volt, tíz nappal ezelőtt pedig éhségsztrájkba is kezdett miután feljelentést tett a rendőrségen az őt megtámadó maffiózó miatt. A mai nap, szerda délelőtt pedig öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben.

"Délelőtt még beszéltünk Csabával, ő hívott engem. Nem beszéltük meg előre, hogy egyeztetünk, de gyakran előfordul, hogy felhív. Most is beszélgettünk és hallottam a hangján, hogy nagyon feszült. Mintha más tudatállapotban lett volna, csak azt hajtogatta, hogy bizonyítékok nélkül fogják elítélni őt. Hiába mondtam neki bármit, meg sem hallotta" - nyilatkozta a Borsnak dr. Gulyás Krisztián, Dér védőügyvédje.

Önkezével akart véget vetni az életének a csantavéri bérgyilkos a börtönben - Illusztráció Forrás: Shutterstock

"Tíz perccel azután, hogy letettük a telefont, újra hívott. „Nyakon szúrtam magam"

– mondta. Visszakérdeztem és szóltam neki, hogy értesítenem kell a büntetés-végrehajtást. Erre bontotta a vonalat. Én azonnal telefonáltam és kiderült: igazat mondott. Azt az információt kaptam a börtönből, hogy megsérült, viszik vizsgálatra" - tette hozzá az ügyvéd, aki szerint nem alaptalan a férfi feszültsége, mivel hamarosan sor kerül ügyének másodfokú tárgyalására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.