Az Iszlám Államhoz köthető Dominik brutális kivégzési módokról gyűjtött felvételeket

Iszlám Állam terrorelhárítás kivégzés félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félnek Dominiktól a szülőfalujában, ugyanis a fiatal férfi kegyetlen kivégzési módokról gyűjtött felvételeket. A TEK lecsapott a 23 éves férfira a Pest megyei Tahitótfalu egyik forgalmas útján. 

A fiatal férfi az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez köthető.

"Iszonyú profi akció volt, idáig csak filmekben láttam hasonlót. Nyugodtan dolgoztam, amikor egyszer csak azt vettem észre, hogy több autó hirtelen megáll, majd kiugranak belőle a kommandósok. Egy pillanat alatt leteperték a fiatal srácot, közben mind a két oldalról lezárták a forgalmat. Az egész nem tartott tovább pár percnél. Azóta is sokat beszélgetünk róla, ki lehetett a srác, de igazán senki sem ismeri. Egy haverom mondta, hogy tud róla pár dolgot, állítólag mindig fura volt, olyan magának való típus "– nyilatkozta a Blikknek egy férfi, aki az eset helyszínéhez közel dolgozik.

A hírek hallatán az emberek elkezdtek félni a településen, ugyanis T. Dominik terroristákkal tartotta a kapcsolatot.

Hajdu János, a TEK főigazgatója az M1-en azt nyilatkozta,hogy a mostani elfogás összefügg a júniusban Kecskeméten elfogott V. Kende ügyével, aki felajánlotta a szolgálatait az Iszlám Államnak. Általa figyeltek fel Dominikra, akinek az elfogása után a számítógépén közel ezer képet, videót találtak brutális kivégzési módokról.

Dominik magyar származású, de a családja algériai gyökerekkel bír. T. Dominik letartóztatását elrendelte a nyomozási bíró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.