Nőket kényszerített prostitúcióra a fiatal magyar házaspár: otthonukban csaptak le rájuk a rendőrök - Videó

Forrás: Shutterstock -
rendőrség házaspár prostitució
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nőket - szexuális szolgáltatás nyújtására - tengerentúli célpontokra is közvetítő házaspárt fogtak el szerda reggel Biatorbágyon - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

Azt írták, Dániába, Norvégiába, Szingapúrba, Ausztráliába és Dubaiba is közvetített magyar nőket a 32 éves férfi és 29 éves felesége.

A biatorbágyi pár 2016 és 2019 között rendezte a nők külföldi kiutazásait, a prostitúciós tevékenységek helyszínéül szolgáló hotelszobák, illetve apartmanok foglalásait és a külföldi hirdetések feladásait. Az ügyfelek hívásait is ők kezelték, sőt rendszeresen ők szállították ki a szexuális szolgáltatást nyújtó sértetteket a címekre.

Nőket futtató házaspárt fogtak el Biatorbágyon (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Mindennek fejében a nőknek akár keresetük 40-50 százalékát át kellett adniuk a házaspárnak.
A beszerzett bizonyítékok alapján az elkövetők az évek során több tízmillió forintos keresetre tettek szert kerítő tevékenységükkel. Megélhetésüket és életvitelüket ebből finanszírozták.

A rendőrség a házkutatáskor lefoglalt több mobiltelefont, SIM-kártyát, különböző elektronikai eszközöket, feljegyzéseket és készpénzt is, amelyek a bűncselekmény elkövetésében játszottak szerepet.

A KR NNI nyomozói üzletszerű kerítés bűntett elkövetésével gyanúsította meg a házaspár tagjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.