Madeleine McCann ügye: „Biztosak vagyunk benne, hogy megvan az az ember, aki elvitte és megölte a kislányt"

Forrás: AFP/Handout -
nyomozás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 18 éves lenne Madeleine McCann, aki egy porugáliai nyaralás alatt tűnt el, és azóta is keresik. Arról, hogy pontosan mi történhetett az évek alatt, több teória is született, most azonban a nyomozók azt állítják, biztosak a dolgukban. 

Ahogy megírtuk, Madeleine McCann elrablásával és megölésével - a más bűncselekmények miatt börtönben lévő - Christian Bruecknert gyanúsítják, aki egyáltalán nem aggódik: szerinte a rendőrök csak egy szalmaszálba kapaszkodnak.

A Mirror információi szerint azonban megvannak a bizonyítékok a vádemelésre, az ügyészek biztosak a férfi bűnösségében. Állítják: a bizonyíték 100 százalékosan meggyőzte őket.

Forrás: AFP/Handout

„Biztosak vagyunk benne, hogy megvan az az ember, aki elvitte és megölte a kislányt" - nyilatkozta
Hans Christian Wolters német ügyész, bár azt hozzátették: abban nem lehetnek biztosak, hogy Madeleine már nem él, de ez a legvalószínűbb verzió.

„Én személy szerint azt gondolom, hogy jövőre a közvetett bizonyítékok elegendők lesznek. Nincs testünk és DNS-ünk, de vannak más bizonyítékaink. A rendelkezésünkre álló bizonyítékok nem vezethetnek más következtetésre" - mondta a szülőknek Wolters.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.