Két magyar óvodában is rendkívüli szünetet rendeltek el a koronavírus-járvány miatt

Forrás: Shutterstock -
rendkívüli szünet óvoda járvány koronavírus-járvány szünet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két miskolci óvodában is rendkívüli oktatási szünetet rendelt el az Oktatási Hivatal a koronavírus megjelenése miatt.

A Miskolci Integrált Óvodai Intézmény Várhegy úti Tagóvodájának két csoportját érinti az intézkedés október 11. és október 15. között, a Pitypang Tagóvodában pedig egy csoport ovisainak kell otthon maradniuk ugyanebben az időszakban - közölte a miskolci önkormányzat a borsodhírrel. Ebből is látszik, hogy a koronavírus negyedik hulláma felívelő szakaszban van.

Miskolcon két óvodában is rendkívüli szünetet rendeltek el a koronavírus-járvány miatt (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Ahogy arról ma mi is hírt adtunk, egyre több intézményben teszik kötelezővé a maszkviselést: több általános és középiskola diákjai már a tanteremben is maszkot kell, hogy viseljenek, egyes intézményekben pedig a tanárok döntenek arról, hogy kérik-e a maszkviselést az órájukon.

A szennyvíz víruskoncentrációja is növekszik, illetve a napi fertőzöttek száma is emelkedik.Rusvai Miklós szerint a járvány negyedik hulláma novemberben fog csúcsosodni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.