Aggódnak II. Erzsébet királynő egészségéért a rajongók: 18 éve nem fordult ilyen elő - Fotó

Forrás: AFP/Chris Jackson -
fotó sétabot II. Erzsébet brit királynő brit királyi család aggódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynő és lánya, Anna hercegnő kedden részt vett a Királyi Brit Légió századik évfordulója alkalmából megrendezett istentiszteleten a westminsteri apátságban. A királynő 18 év óta először egy sétálóbotra támaszkodott, mely aggodalmat keltett a rajongók körében. 

Erzsébet királynő egy sétabotra támaszkodva jelent meg a Westminsteri apátságban tartott istentiszteleten, mely nagy ijedtséget váltott ki a rajongók körében. Egy királyi forrás szerint azonban nincs ok az aggodalomra, a bot pusztán kényelmi szempontokat szolgált - írja a CNN.

A 95 éves királynőt utoljára 2003 -ban fotózták sétapálcával, miután a jobb térdéről eltávolítottak egy leszakadt porcot. II. Erzsébet kora ellenére nagyon jól tartja magát, sokan megdicsérték, milyen csinosan és elegánsan jelent meg az apátságban, valamint azt: mennyire tiszteletreméltó, hogy még 95 évesen is lelkiismeretesen végzi királynői feladatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.