Ebben a négy magyar városban robbanhat be a koronavírus

Forrás: https://www.tudokozpont.hu/hirek/koronavirus-fertozes-utan-ilyen-tunetek-eseten-javasolt-a-kivizsgalas -
szennyvíz koncentráció fertőzött koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) minden héten közzéteszi a honlapján, mely városokban emelkedik vagy éppen csökken a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció. 

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden osztotta meg honlapján, hogy a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció folyamatosan emelkedik. A 40. héten a vizsgált városok közül Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen és Szegeden tapasztaltak emelkedést, míg Salgótarjánban csökkenés látható.

Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen és Szegeden tapasztaltak emelkedést a szennyvízben mért koronavírus-koncentrációban. Forrás: https://www.tudokozpont.hu/hirek/koronavirus-fertozes-utan-ilyen-tunetek-eseten-javasolt-a-kivizsgalas

Hozzátették: a vizsgált helyszínek közül 17 minta koncentrációja mérsékelt volt, míg öt városban alacsony volt a víruskoncentráció. Az NNK továbbra is arra kér mindenkit, hogy oltassa be magát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.