Egy katonai vezető azt állítja, hogy a földönkívüliek majdnem kirobbantották a harmadik világháborút

UFO Amerika földönkívüli katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai légierő egyik volt parancsnoka azt állítja, hogy a földönkívüliek belepiszkáltak az atomfegyverekbe és majdnem kirobbantották a harmadik világháborút.

A Daily Star azt írja, hogy több volt katonai vezető is kész megerősíteni kollégájuk állítását, miszerint az elmúlt években a földönkívüliek két alkalommal is meghekkelték az amerikai védelmi rendszert.

A földönkívüliek köztünk vannak és a szándékaik nem békések Forrás: twitter

Robert Salas, a montanai Malmstrom Légierőbázis egykori parancsnoka azt állítja, hogy 1967. március 24-én átvették az irányítást 10 atomrakéta fölött, és ki is akarták lőni azokat. Pár nappal később egy másik bázison is megtörtént ugyanez. Szerencsére sikerült meghiúsítani az akciókat, különben kirobbant volna a harmadik világháború.

Salas október 19-én fog sajtótájékoztatót tartani Washingtonban, ahol bizonyítékokat is mutat arról, hogy a földönkívüliek igenis köztünk vannak, és a szándékaik nem békések.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.