Ahogy arról korábban már beszámoltunk, L.L. Junior és felesége, Körvélyessy Kinga különköltöztek, mert válságban van a házasságuk. Árulják a házukat is, Kinga albérletbe költözött közös kislányukkal. Az okokról eddig egyik fél sem beszél, a Nyerő páros című műsorban azonban megnyíltak.

"Nagyon sokat vitatkozunk, de valahogy mindig a felszínen mozognak ezek a viták. Viszont ez rengeteg energiát vesz ki belőlünk, amit annyi mindenre lehetne fordítani" - mondta Kinga elcsukló hangon, Junior pedig hozzátette, hogy ezt ő is luxusnak érzi.

L.L. Junior és Kinga sokat veszekednekInstagram

"Luxusnak tartom órákon át vitatkozni, üvöltözni. Ha szeretsz akkor, békülsz. Én nem tudok sokáig haragban lenni, én ilyen vagyok. Ő meg ezt hozta otthonról, két különböző kultúra, két különböző szocializálódás, tejesen mások vagyunk. Van olyan, hogy egy női durcit tart pár óráig, tartson egy napig, egy éjszakát, és utána megregulázzuk magunkat mi pasik, és akkor próbálunk békülni, vagy jóvátenni. De itt ezek a női rumlik tartanak hosszú-hosszú-hosszú napokig" - mondta Junior.

"Azt hiszem, hogy még mindig nem tart ott a kapcsolatunk, hogy valamelyikünk engedjen" - tette hozzá Kinga.