Parázshangulat volt a TV2 stúdiójában, káromkodva üvöltöztek egymással

TV2 feszültség videó káromkodás Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt a tét, ugyanis a döntőbe jutásért ment a harc a Séfek séfében.

A véghajrához érkezett a TV2 nagy sikerű főzős műsora, a Séfek séfe. A gasztroreality csütörtöki adásában négyen álltak a konyhapult mögé, azonban csak hárman juthattak be a pénteki fináléba. A tét óriási volt, a feszültség pedig káromkodás formájában tört felszínre a versenyzőkből.

"Én szerintem felmondok, én akkor abbahagyom"

Krausz Gábort annyira megviselte a napokon keresztül húzódó kudarcok sorozata, hogy már azt fontolgatta, otthagyja a TV2 műsorát.

A váratlan szituációkat a való életben is nehéz kezelni, hát még egy ennyire éles versenyhelyzetben. Főzés közben PIQ és Attila kerültek érdekes szituációba, ugyanis nem boldogultak a kapott alapanyagokkal és menet közben újra kellett tervezniük a menüt. A hangulat a tetőfokára hágott, a séfek pedig a káromkodást sem tudták mellőzni.

A csütörtöki adásban végül kialakult a döntő mezőnye: a pirosaktól Ákos, a feketéktől Attila, a kékektől pedig András vehet majd részt a péntek este kezdődő fináléban. A döntő kapujában PIQ-nek kellett távoznia.

Egy új kutatás bizonyítja, hogy a káromkodás jót tesz a mentális egészségnek

Érdekes eredményről számoltak be a kutatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.