Megtalálták Gabby Petito vőlegényének maradványait: a férfit hetek óta kereste a rendőrség

maradvány Brian Laundrie Gabby Petito vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brian Laundrie-t már hetek óta kereste a rendőrség, miután megtalálták menyasszonya, Gabby Petito holttestét Wyomingban.

Egy floridai parkerdőben találták meg Gabby Petito vőlegényének emberi maradványait - adta hírül az FBI a Twitteren. A férfit a fogászati leletei alapján azonosították. Egy hátizsákot és egy laptopot is találtak a maradványok közelében.

A Laundrie család ügyvédje a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy a rendőrség a család segítségével találta meg a maradványokat. Brian apja a parkban sétálva talált rá egy zsákra, amit a rendőrök vizsgálni kezdtek. Ennek a közelében leltek rá a hátizsákra, és végül a maradványokra.

Gabby Petito, az ismert amerikai influenszer és vőlegénye, Brian Laundrie furgonjukkal indultak hosszabb utazásra., Amerika nemzeti parkjait akarták felkeresni. Az útról rendszeresen közvetítettek az Instagramon. A bejelentezések azonban egyszer csak véget értek. Laundrie egyedül tért haza az autóval. Hogy hol van Gabby, azt nem árulta el, majd napokkal később ő is eltűnt. Gabby holttestére később találtak rá Wyomingban. A halottkém jelentése szerint a lányt megfojtották.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.