A Kaliforniai Legfelsőbb Bíróság elutasította Brad Pitt felülvizsgálati kérelmét az Angelina Jolie-val folytatott gyermekelhelyezési perben.

A hosszan elhúzódott perben John Quderkirk bíró úgy döntött, hogy közös felügyeletet ad az egykori álompárnak, ám nem sokkal ezután a bírót kizárták az ügyből részrehajlás vádja miatt, és a korábbi döntését hatályon kívül helyezték: így a színész ismételten nem láthatja kiskorú gyermekeit - írja a People

Brad Pitt ismételten nem láthatja a gyerekeit.Forrás: AFP

Szeptemberben Brad Pitt ügyvédei kérvényt nyújtottak be a legfelsőbb bírósághoz, hogy vizsgálja felül az ügyet, de végül elutasították a színész fellebbezését. A felügyeleti megállapodás most megfelel a 2018. novemberi megállapodásnak. 

Jolie csapata azzal érvelt, hogy Ouderkirk, aki korábban a házaspár magánbírójaként szolgált, elfogult lehet az ítéleteiben, tekintve, hogy elmulasztotta nyilvánosságra hozni azokat a folyamatban lévő vagy új ügyeket, amelyekkel Pitt ügyvédei bízták meg. Pitt ügyvédei azonban a petícióban azt állítják, hogy Angelina Jolie-nak az őrizetbe vételi ügy kezdetétől fogva tudomása volt Ouderkirk bíró jelentős szakmai múltjáról Pitt ügyvédjével, de évekig várt, hogy kérje a kizárását.